header-bow
Jamesdooma Jamesdooma Jamesdooma
onbekend
21.01.2019
Hi Look what we require for you! an leadingtender Just click on the constituent lower to modify http://bit.ly/2ST4WXR
Henk van der Pas
14.01.2019
Het is eigenlijk bizar dat we een volstrekt logisch uitgangspunt met elkaar moeten onderschrijven. Luister naar elkaar. Dan leer je misschien iets over het kind.
13.01.2019
03.12.2018
Abeer Daour
27.11.2018
Anders
Anders
14.11.2018
Mijn ervaring als zorgcoördinator/gedragsdeskundige is dat gesprekken met ouders niet ingewikkeld of spannend zijn, als we maar goed luisteren naar elkaar. Dat betekent dat ouders en school naast elkaar staan en samen naar het kind kijken, zoals een linker- en rechteroog samenwerken om een compleet beeld te geven.
A. Geuze
12.11.2018
Zorgvuldig en tijdig communiceren tussen ouders en school, met behoud van ieders eigenstandigheid, met respect voor ieders positie, komt absoluut ten goede aan het welbevinden van leerlingen, ouders en school!
Heleen Post
onbekend
08.11.2018
Als school zijn wij partner van de ouder als het gaat om de ontwikkeling van hun kind.
Willem Reitsma
07.11.2018
‘Mijn dochter zit vier uur achter elkaar aan haar huiswerk. Is dat de bedoeling?’
Deel jouw ervaring!
Klik hier
back-button
Wat fijn dat je de oproep Samen zijn wij school wilt onderschrijven. Hiermee steun je de campagne Samen zijn wij school. Met jouw steun zet je een positieve beweging in gang en draag je bij aan een goede toekomst voor alle kinderen in Nederland. Wie wil dat nou niet?
Verzenden

Ja, dit onderschrijf ik!