header-bow
Schooldirecteur of bestuurder
15.11.2020
Hey there Wellness Enthusiasts! There has never been a better time to take care of your neck pain! Our clinical-grade TENS technology will ensure you have neck relief in as little as 20 minutes. Get Yours: hineck.online Get it Now 50% OFF + Free Shipping! Thanks and Best Regards, Home | Samen zijn wij school
Richelle De la Combé
03.11.2020
Natascha Van Zuylen
27.10.2020
nieuwopschool.nl
24.08.2020
Davina Offers
Leraar
15.07.2020
Sammy Van der Sluijs van der
03.07.2020
16.06.2020
"Samen zijn wij school" Wij ouders van kinderen (6 en 9 jaar) zouden zo graag dat willen zeggen...maar helaas, de communicatie tussen school en en ons ouders over passend onderwijs verloopt niet goed. Ondanks betrokken hulpverleners in ons gezin komt er geen beweging in. Onze kinderen zijn de dupe hiervan.
Dorine Dellevoet
Anders
08.04.2020
Reinette de Boer-van der Holst
13.11.2019
Omdat wij dagelijks het verschil ervaren wat het met een kind doet indien het gehoord en serieus genomen wordt t.o.v. een school welke niet wil meewerken aan passend onderwijs. Met gevolg van een kind wat het naar zijn zin heeft en met sprongen vooruit gaat, ondanks uitval door chronische aandoening en een thuiszitter waar totaal niet naar omgekeken wordt.
09.11.2019
‘Ik wil nog even wat vragen over de excursie. Dat kan nu wel hé?’
Deel jouw ervaring!
Klik hier
back-button
Wat fijn dat je de oproep Samen zijn wij school wilt onderschrijven. Hiermee steun je de campagne Samen zijn wij school. Met jouw steun zet je een positieve beweging in gang en draag je bij aan een goede toekomst voor alle kinderen in Nederland. Wie wil dat nou niet?
Verzenden

Ja, dit onderschrijf ik!